Najlakši način da u deset koraka izgubite deset kila u deset dana

 Komšinica Milica (u dvorištu preko puta) ima sjajnu liniju i divan, taman ten. Zavidno je posmatrate dok se brćka u svom malom plastičnom bazenčiću smeštenom tik uz ogradu. Ljudi u prolazu zaviruju, a vi kipite zbog svojih deset kilograma viška. Postoji jednostavan način da se taj problem reši, potrebno je samo malo volje, strpljenja i deset dana.


Korak1.
Pušite tri kutije cigareta dnevno, a ako to nije dovoljno da vam izazove mučninu i gubitak apetita, počnite pušiti duvan. Bez filtera. To sigurno pali. Budite sigurni i da u blizini uvek  imate skuvanu litru jake crne kafe. Najbolje je držati je u vatrostalnoj posudi da je uvek vruća. Sjajna kombinacija, verujte mi na reč. Vruća kafa na 40 stepeni.

Korak 2.

Prestanite ručati i večerati, doručkujte u večernjim časovima, a i to ne baš svaki put. Čisto da vam ne pređe u naviku.

Korak 3.

Nađite totalnog idiota u svojoj familiji i dozvolite da vam pije krv na slamku. Kad vam zagorča život, zahvalite se sa smeškom, a taman kada pomisli kako je i to malo, onda mu dajte i malo žuči. Pazite da se ne naljutite. Jedno je kada u mislima nekome čupate grkljan prstima, a nešto sasvim drugo kada to učinite u stvarnosti. Poslednja stvar koja vam je potrebna je da završite u zatvoru. Tamo nema preskakanja obroka, propašće vam dijeta.

Korak 4.

Spavajte što manje. Ako vam se prispi, pomislite na idiota u familiji. Posle nekoliko noći će vas proći volja za spavanjem.

Korak 5.

Kada vas jednom prođe volja za spavanjem, onda spavajte prisilno. Nakrkate se Leksaurinima od 6 mg, a ako ni to ne pomogne, dodate malo Normabela i čašu piva. Ovaj koktel je sjajan, izgubićete volju i za kasnoposlepodnevnim doručkom.

Korak 6.

Što više seksa. Ništa ne skida kilograme  kao pošteno preznojavanje. Naravno, ovo važi samo u prva tri dana. Posle vam više neće padati na pamet.

Korak 7.

Izvažite se. Opadanje kilograma je vidljivo već na prvi pogled. Podočnjaci su vam do ušiju. Snimite se u kupatilu i malo doradite fotku u fotošopu. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima, što će vam dati snagu da nastavite s dijetom.

Korak 8.

Ne suzdržavajte se od neurotičnih ispada. To je normalno. Nije ni Milica preko puta došla do takve linije samo tako. I ona se derala na muža, decu i komšije, a bogme i šutala pašče u napadu besa. Ako vam se desi i da jedete nešto preko rasporeda, odmah to povratite kako znate i umete. Vodu nemojte uopšte piti. Ona se zadržava u organizmu.Ponekad malo ledenog čaja, tek toliko da ne crknete od žeđi.

Korak 9.

Sada ste već blizu cilja. Nosite za dva broja manji konfekcijski broj. Prijateljice su oduševljene rezultatima vaše nove dijete. Ne otkrivajte recept.

Korak 10.

Ukoliko još niste završili u bolnici, saznajete da je Milicu ostavio muž. Kaže da je sit neurotične anoreksičarke.






fotka maznuta s
http://www.plazabridgegroup.com/2011/07/15/national-disorder-crisis-part-i-the-anorexic-syndrome-in-corporate-america/

Comments

Popular Posts